Boken rosad i GP och DN

”En helt fantastisk bok, en rapp och underhållande rundmålning av konspirationsteoriernas förlovade värld”, skriver Mattias Hagberg i GP om Allt är en konspiration. ”En bok som borde ingå i alla statsvetenskapliga grundkurser”, tycker Jonas Thente i DN. Tidigare har Expressen hyllat boken och skrivit att den ”håller internationell klass och förtjänar att bli översatt och läst inte bara i Sverige”. Läs längre citat ur recensionerna här. Du hittar Allt är en konspiration i din lokala bokhandel, hos Bokus eller Adlibris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s