Om boken

Du hittar boken hos din bokhandlare eller på ditt bibliotek. Du kan också beställa den på Adlibris eller Bokus.  Nu finns Allt är en konspiration dessutom som ljudbok, på Storytel (del 1, del 2), Bookbeat och Nextory, uppläst av Fredde Granberg.

Låg USA:s regering bakom 11 september? Mördades president Kennedy av CIA? Dirigeras flyktingströmmarna av finansmän som George Soros? Blir vi förgiftade av vacciner?

Där vissa ser lobbyism, ideologi och marknadskrafter ser andra en stor konspiration. En dold makt som drar i trådarna och driver igenom sin hemliga agenda bakom en kuliss av lögner. Som fejkar terrordåd, startar krig och framkallar finanskriser.

Ingenting är som det verkar, allt hänger ihop och det finns en undangömd sanning att avslöja. Åtminstone enligt konspirationsteoretikerna.

Allt är en konspiration (Ordfront förlag) undersöker Kent Werne tålmodigt och respektfullt konspirationstänkandets värld. Han möter ledande frontfigurer, deltar på väckelsemöten och synar nätets ekokammare, men gräver sig också bakåt i historien och försöker finna svaret på varför konspirationsteorier under vissa perioder – som just nu – sprids som en löpeld.

Läs recensioner av Allt är en konspiration.